Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij... Xander de Buisonje en zijn studio aan huis

Woonkamer
Evelyn is op bezoek bij tv-persoonlijkheid Xander de Buisonjé. Samen met zijn vrouw Sophie en kinderen Sem, Dex en Cela-Lynn woont hij sinds 1,5 jaar in dit huis in Bussum.

Toen Xander en Sophie het huis kochten wisten ze dat er geklust moest worden, maar dat de verbouwing zo heftig zou zijn, hadden ze niet voorzien. Gelukkig is het meeste nu zo goed als af en is het een waar familiehuis geworden. 

woonkamer Xander de Buisonjé
huis Xander de Buisonjé
huis Xander de Buisonjé

Smaak

Het huis is prachtig ingericht en dat hebben ze te danken aan Sophie. Zij heeft dit grotendeels op haar genomen en volgens Xander heeft ze ook wel echt smaak. Hij deelt daarin haar smaak, maar zou zelf niet weten hoe hij dit zou moeten toepassen. 

Het hart van het huis

Ondanks dat Xander ontzettend druk is, probeert hij toch om er zoveel mogelijk te zijn voor zijn gezin. Hij vindt het bijvoorbeeld erg belangrijk om samen te ontbijten. De keuken is dan ook echt het hart van het huis, daar leven zij het meest. 

Kelderstudio

De kelder heeft Xander omgedoopt tot zijn domein, hij is altijd bezig met muziek en wilde hier dan ook graag een studio van maken. Zijn muziekinstrumenten en gouden platen lagen her en der in de ruimte, maar wij hielpen hem met het maken van een bureau en gaven ook zijn gouden platen een mooi plekje. Bekijk hieronder het eindresultaat!

studio Xander de Buisonjé
Studio Xander de Buisonjé
ID: 2395

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven