Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij… het gezellige huis van Froukje de Both

Deze keer nemen wij een kijkje in het superleuke huis van oud-collega Froukje de Both! Froukje woont in het gezellige Landsmeer en laat ons de leukste plekjes in haar huis zien. Benieuwd? Hier lees je alles over haar interieur, van de favoriete plek tot aan de slaapkamer!

De favoriete plek in huis

Froukje heeft duidelijk één favoriete plek in huis: de vlinderstoel. Deze stoel zit heerlijk en op dit plekje geniet zij regelmatig van een lekkere bak koffie. Naast deze stoel is ze ook gek op haar kast en de spiegel die daarnaast hangt. Ondanks dat de spiegel naar eigen zeggen geen schoonheid is maakt deze het huis volgens Froukje compleet en voelt het hierdoor aan als ‘thuis’.

Binnenkijken bij… het hotel-chique appartement met Parijse sferen
Binnenkijken

De stijl van FroukjeIn de slaapkamer is het voor Froukje belangrijk dat het niet te licht is en dat er een knusse sfeer hangt. De kleuren en materialen in de slaapkamer moeten je omarmen vindt Froukje. Last but not least heeft Froukje een gave inloopkast, de droom van elke vrouw!

De mensen om Froukje heen maken dat zij zich thuis voelt en dat vindt zij dus ook superbelangrijk. Daarnaast houdt zij van een persoonlijke sfeer in huis. De spullen in huis die al tijden meegaan zorgen er volgens haar voor dat het huis persoonlijk aanvoelt.  

Naast een fijn en persoonlijk huis wordt Froukje ook superblij van een opgeruimd huis, “rust in je huis is rust in je hoofd”. Spullen die je langer dan een jaar niet hebt aangeraakt of waar je niet bij van wordt kun je volgens haar het best de deur uit doen. Froukje zou zo maar eens de nieuwe Marie Kondo kunnen worden… 

De slaapkamer

In de slaapkamer is het voor Froukje belangrijk dat het niet te licht is en dat er een knusse sfeer hangt. De kleuren en materialen in de slaapkamer moeten je omarmen vindt ze. Last but not least heeft ze een gave inloopkast, de droom van elke vrouw! 

Fotocredits:

Froukje de Both

Daphne van Kaam
ID: 10232

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven