Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij… het toffe huis van Scarlet en Joyce (@ikvrouwvanjou)

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week bezoekt Evelyn Struik het superleuke huis van Joyce en Scarlet, beter bekend als @ikvrouwvanjou!

Eerste lesbische Youtube & blogger koppel

Joyce en Scarlet wonen samen met hun zoontje Hunter in het gezellige Utrecht. Scarlet werkt als manager en Joyce als dierenartsassistent. Naast het werk zitten deze dames ook zeker niet stil! Als eerste lesbische YouTube & blogger koppel delen ze sinds augustus 2014 met trots hun leven via YouTube, Instagram en een persoonlijke blog!

De twee hebben een eigen YouTube-kanaal waar ze elke dinsdag en vrijdag een nieuwe video, sketch of vlog uploaden. Ze geven een kijkje in hun leven en behandelen alles wat meisjes en vrouwen bezighoudt op een leuke, grappige en persoonlijke manier! 

Binnenkijken bij… het inspirerende huis van interieurblogger @Keeelly91!
Binnenkijken

Interieur tegenpolen

Naast superleuke content hebben Joyce en Scarlet ook nog eens een erg leuk huis! Maar toch gaat het gebied van styling bij de twee niet altijd van een leien dakje. Deze tegenpolen kunnen namelijk nogal eens van mening verschillen als het gaat om het interieur!

(Te) veel

Zo mogen er van Scarlet wel wat meer tierelantijntjes in huis en houdt Joyce het liever wat strakker en minimalistischer. Gelukkig komen ze meestal tot een mooie middenweg en voelen ze zich allebei helemaal thuis in dit fijne huis!

Fotocredits:

Ikvrouwvanjou

Daphne van Kaam
ID: 10305

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven