Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij… het knusse en winterse huis van Sylvia

In de Amersfoortse wijk Kattenbroek gaat Evelyn langs bij de gezellige vide woning van Sylvia. Elk jaar wanneer de koude en donkere dagen aanbreken past Sylvia haar interieur aan op de knusse wintermaanden!

Een prachtige keuken

Sylvia woont al ruim twee jaar samen met haar man in dit fijne huis. De keuken van het huis sprak het stel gelijk aan door de robuuste stijl van het tafelblad in combinatie met de witte strakke kastjes. De enorme ramen in de keuken geven een geweldig uitzicht en zorgen voor lekker veel licht in de ruimte.

Binnenkijken bij… een inspirerende woonboot waar Oost en West samenkomt
Binnenkijken

Oude meubels in een nieuw jasje

In de keuken staan de oude meubels die Sylvia en haar man een nieuwe look hebben gegeven. Deze hadden een landelijke stijl en zijn met wat kleine aanpassingen een stuk stoerder gemaakt. Zo hebben ze de tafelpoten zwart geverfd en de stoffen stoelen opnieuw bekleed met leer. Zo krijgt de keuken gelijk een hele andere uitstraling!

De kersttafel

De kersttafel is al gedekt en Sylvia heeft prachtig servies neergezet. Deze mooie verzameling blauw-wit servies heeft zij in de loop van de tijd verzameld en wordt ook rond de kerstdagen uit de kast gehaald om in de keuken de knusse winterse stijl te creëren.

Een zomer- én winterinterieur

Boven bevindt zich de woonkamer die ook helemaal in de winterse sferen is gekleed. De hoezen van de kussens en de accessoires past Sylvia elke winter en zomer aan. In de zomer bestaat de woonkamer vooral uit lichte tinten en in de winter maakt ze gebruik van wat donkerdere kleuren en accessoires om de knusse wintersfeer in huis te halen.

Passie voor schilderen

Schilderen is een passie van Sylvia en dat zie je in de woonkamer terug. Er hangt een prachtig schilderij aan de muur die Sylvia zelf geschilderd heeft. Vooral portretschilderen vindt ze geweldig om te doen en het liefst schildert ze Aziatische of Afrikaanse dames. Deze vrouwen hebben volgens Sylvia een mystieke uitstraling die ze graag overbrengt op het doek!

Een fijn huis

Van een winterdip zullen Sylvia en haar man deze periode geen last hebben. Het huis is namelijk de perfecte plek om de koude en donkere dagen gezellig en knus door te komen!

Fotocredits:

Headerfoto: Sylvia Wortel
Foto 1:  Sylvia Wortel
Foto 2:  Sylvia Wortel
Foto 3: Eigen Huis & Tuin
Foto 4: Eigen Huis & Tuin
Foto 5: Eigen Huis & Tuin
Foto 6: Eigen Huis & Tuin
Foto 7: Eigen Huis & Tuin

Daphne van Kaam
ID: 9750

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven