Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij: interieurstylist en blogger Klaas Hogeweg

Vandaag kijken we binnen bij Klaas Hogeweg, een interieurstylist- en blogger in hart en nieren. Samen met zijn hondje Pug woont hij in een herenhuis in het hart van Den Bosch. Klinkt veelbelovend, vind je niet?

Op slag verliefd!

Zo’n twee jaar geleden nam Klaas een kijkje in dit prachtige huis, waar hij opslag verliefd op werd. Vooral de hoge plafonds, ornamenten, schuifdeuren en het glas in lood zorgden ervoor dat hij direct ‘ja!’ zei toen het op zijn pad kwam - en dat snappen we maar al te goed!

Sfeer

Klaas zijn favo interieurtrend? Natuurlijke materialen en kleuren. Volgens hem zijn belangrijkste eigenschappen van een interieur eenheid en rust. Voor zijn slaapkamer sloeg hij een andere weg in en ging hij voor een donkere, boutique hotel sfeer. Doordat er nog elementen van de oude keuken in de slaapkamer te zien zijn is deze ruimte extra bijzonder. 

Kringloop

Ook laat Klaas ons zijn laatste aanwinst zien: een rotanbankje dat hij voor nog geen 20 euro kocht bij de kringloop. Hij naaide zelf een nieuwe stof om het kussen heen en kocht nieuwe accessoires. Wauw! En dat is nog niet alles.. Klaas is er namelijk niet vies van om zijn handen uit de mouwen te steken. Zo maakte hij zelf een salontafel van een oude deur en zorgde hij voor een bijzondere look op zijn muren, wij zijn fan!

Nog niet klaar met Klaas? Bekijk dan het fragment uit de uitzending hieronder of volg hem op Instagram!

Fotocredits
Headerfoto: @dutchguy84 - Instagram
Foto 1: @dutchguy84 - Instagram
Foto 2: @dutchguy84 - Instagram
Foto 3: @dutchguy84 - Instagram

Tekst
Lobke Taal

ID: 4355

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven