Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij Marieke Rusticus: van zuivelfabriek tot industriële loft

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week kijkt Michiel de Zeeuw binnen bij interieurstylist Marieke Rusticus van De dames van Rusticus Styling.

De Dames van Rusticus Styling

Een totale beleving, dat is wat de vrouwen achter De Dames van Rusticus Styling willen creëren. Marieke en haar twee collega’s doen iedere dag hun best om ervoor te zorgen dat de klant zich thuis voelt in zijn huis en werkplek. En dat gevoel, dat zie je dubbel en dwars terug in Marieke’s eigen huis op het platteland van Drenthe. Samen met haar man, twee kinderen én hun geliefde hond en kat woont ze in een oude zuivelfabriek die ze hebben omgebouwd tot prachtige loft. 

Het maakt niet uit of het bij elkaar past of niet

Bij het zoeken naar voorwerpen en meubilair voor in huis gaat het Marieke er niet om of alles wel bij elkaar past. Ze kiest voorwerpen die haar een fijn gevoel geven. Dat levert een eclectische stijl op, die tóch nog heel mooi bij elkaar past. Marieke schuwt geen voorwerpen die anders zijn dan anders: zo hangt er een schommel in de loft.

Zuivelfabriek

Bohemian industrieel, zo zou je de smaak van Marieke wel kunnen omschrijven. Haar huis past daar goed bij: vroeger was dit een zuivelfabriek. Nu Marieke er woont, zie je daar nog veel van terug.

Huiselijk

Toch is het niet moeilijk om je thuis te voelen in de grote open ruimte: alles is met aandacht uitgekozen. Een van onze favoriete voorwerpen in het huis is de robuuste tafel van 4 (!) meter, waar ze vaak aan het werk slaat.

3 korte afleveringen

Marieke’s eclectische thuis en stijl zie je terug in 3 korte afleveringen op ons Instagram TV kanaal. Heb je het gemist? De hele compilatie zie je elke zaterdag op ons YouTube-kanaal.  

Fotocredits:
Header- en artikelfoto's: Marieke Rusticus

Christa Koeyvoets
ID: 8110

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven