Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij… het kleurrijke pastel-interieur van Ilonka (Plinka_Life)

Evelyn gaat langs bij Ilonka in Nijmegen. Zij woont hier in een prachtige jaren 50 woning met een tuin van wel 35 meter diep. Ilonka is gek op pasteltinten en dat is ook terug te zien in haar interieur. Zowel binnen als buiten is het lekker kleurrijk! Roze is haar favoriet en door deze kleur op de juiste manier te combineren kan ook haar man de kleur prima waarderen!

Een kloddertje roze hier...

De woonkamer is licht en heeft een frisse, kleurrijke uitstraling. De roze kleur ziet Ilonka als haar kenmerk. Hij komt dan ook veel terug in de woonkamer. Door roze te combineren met stoere materialen is het interieur mooi in balans. Vooral met tegenhangers als okergeel en bruin komt de kleur geweldig uit.  

Voor verandering is altijd plek bij Ilonka thuis. Ze vindt het heerlijk om de boel om te gooien! Vooral na een vakantie beginnen haar handen vaak te jeuken. Op andere plekken doet ze superveel inspiratie op, zodra ze thuiskomt kan ze dus weer aan de slag met haar interieur!

Buitenkijker bij… de moestuin walhalla van Floor
Buitenkijken

Naast veel kleur zijn planten in huis ook heel belangrijk voor Ilonka. Het groen staat mooi bij de rest van het interieur en de planten creëren een knusse sfeer in huis. Door de planten in pastelkleurige potten te zetten laat Ilonka ook hier haar kleurpalet weer mooi terugkomen!

Tuinparadijs

De tuin is ontzettend diep waardoor het best een uitdaging was om deze gezellig te krijgen. Om de ruimte goed te benutten heeft Ilonka de tuin opgedeeld in verschillende ‘kamers’. Dit heeft ze onder andere gedaan door te variëren met de betegeling waardoor je het gevoel krijgt alsof er verschillende terrassen zijn.

Ook de heggen en dakplantanen zorgen ervoor dat de tuin wordt opgedeeld in verschillende hoekjes, dit geeft de tuin een superknusse sfeer!

Ilonka onderhoudt de tuin helemaal zelf en haar man helpt haar met de bomen. Omdat ze ook in de tuin graag dingen veranderd hebben ze het terras hierop aangepast. Het is flexibel, waardoor ze lekker kan schuiven!

Om eenheid te creëren in de tuin verft Ilonka de meubels en accessoires zelf in bijpassende kleuren.

Het overdekte gedeelte in de tuin is op koudere dagen de perfecte plek voor een borreltje bij de kachel. Zo kunnen Ilonka en haar man het hele jaar door genieten van hun prachtige tuin!

Fotocredits:

Ilonka Dekkers

Daphne van Kaam
ID: 10238

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven