Huis
Tuin
Video

Mix & match heaven: binnenkijken bij Eigen Huis & Tuin-styliste Yvet van Riek

In "Eigen huis en tuin Van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week kijkt Evelyn Struik binnen bij onze eigenste Eigen Huis & Tuin interieurstyliste Yvet van Riek.

Yvet van Riek

Al jaren is Yvet van Riek dé interieurstylist van Eigen Huis & Tuin. Voor het programma creëert ze met regelmaat de mooiste interieurs. Ook voor andere programma’s steekt Yvet wel eens de handen uit de mouwen: zo werkt(e) ze onder andere voor Koffietijd, The Voice en The Voice Kids.

Mix & match

Zelf zou Yvet haar stijl omschrijven als mix & match. Sommige items zijn stoer terwijl andere juist heel vrouwelijk zijn, en ook van een combinatie van stofjes en prints is ze niet vies. De interieurstyliste is dol op het verzamelen van objecten die haar thuis laten voelen. Ons favoriete voorwerp in Yvet's eclectische inrichting? De prachtige pauwenstoel!

Klassiekers

Ook vintage foto’s doen het goed bij Yvet. Zo zijn er onder andere foto’s van Mick Jagger en zijn vrouw Bianca te vinden in haar interieur. Dat Yvet fan is, wordt niet alleen uit haar huis duidelijk. Zo zegt ze op Instagram: “Move like Jagger, dress like Bianca.” De stijl van de interieurstyliste zien we dubbel en dwars terug in haar prachtige slaapkamer, die ze zo heeft ingericht dat ze iedere ochtend lekker rustig wakker kan worden.

Video home-tour

Het mooie en stijlvolle mix & match interieur van Yvet zie je in 3 korte afleveringen op ons Instagram TV kanaal. Heb je het gemist? De hele compilatie zie je elke zaterdag op ons YouTube-kanaal.  Abonneer je op het kanaal en mis niets!    

Bekijk ook:

Fotocredits: Yvet van Riek

Christa Koeyvoets
ID: 8390

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven