Huis
Tuin
Video

Deze oude zuivelfabriek werd omgetoverd tot een prachtige industriële loft

Een half jaar geleden kwam de langgekoesterde wens van Marieke Rusticus in vervulling: ze mocht gaan wonen in een industriële loft, in een oude zuivelfabriek. En dat betekende voor de styliste óók dat ze het naar hartelust in mocht richten. "Dat was een feestje!"

Van zuivelfabriek tot loft

Een loft inrichten kan lastig zijn, aangezien het een grote open ruimte is waardoor het al snel kil over kan komen. Vooral in combinatie met industriële elementen. Om toch die warmte toe te voegen, gaf Marieke haar interieur een speelse, bohemian touch. "Ik denk verder niet te veel na over wat bij elkaar past. Als je het mooi vindt, komt het wel samen."

Van oude paneeldeuren maakte Marieke deze bijzondere kastenwand. Wil je nou ook zelf aan de slag met een oude deur? Tom laat je zien hoe je er een stijlvolle open kast van maakt.

Durf in een grote open ruimte ook een statement te maken. Kies daarom voor een grote tafel, zoals deze. Een klein exemplaar zou al snel in het niet vallen.

Woon jij juist niet zo groot? Dan kun je het best voor een van deze eettafels kiezen!


Fotografie en tekst: Lotte Wullems

ID: 4052

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven