Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij... de gedurfde en superkleurrijke woning van Mindy Schroor

In Friesland neemt Evelyn een kijkje in het extreem kleurrijke interieur van Mindy. Zij is helemaal gek van kleur en houdt ervan om in haar interieur het randje op te zoeken met deze kleurencombinaties. De stijl omschrijft Mindy als eclectisch en kleurrijk. Ze mixt zowel kleuren als materialen met elkaar en doet alles op gevoel. Dit zorgt voor een inspirerend huis vol verrassingen!

MDF-plaat

Mindy zit niet stil en houdt ervan om lekker vaak te schuiven in haar interieur. Minimaal één keer per maand verandert zij de indeling en elk halfjaar komt er een nieuwe kleur op de muur. Het behang heeft zij op sommige plekken op een MDF-plaat geplakt, dit staat los van de muur, waardoor ze het dus altijd weer op een ander plekje kan zetten!

Zelf een wandpaneel in huis maken? Hier vindt je alle info!

Warme diepe kleuren

Ook de najaarstrend komt terug in de woonkamer van Mindy. De warme diepe kleuren zie je terug in haar bank en de kussens. De zithoek kijkt uit op een klein hoekje waar Mindy een streep horizontaal over de muur heeft geverfd. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien wat druk, maar geeft volgens Mindy juist extra dimensie aan de ruimte. Door de verschillende lagen op de muur krijg je meer diepte en oogt de hoek dus groter.   

 

'Rustige' slaapkamer

Boven heeft Mindy het wat rustiger gehouden, of in ieder geval een stuk rustiger dan beneden! Hier heeft ze wat zachtere kleuren gebruikt en het behang oogt op het eerste gezicht liefelijk. Echter is het behang niet wat het lijkt, want als je goed kijkt zie je namelijk dat er op het behang bijzondere beesten te zien zijn zoals ratten en slangen. Ook de slaapkamer heeft dus een aparte twist. En dat is precies waar Mandy zo dol op is!

 

Zelf aan de slag?

Ben jij helemaal geïnspireerd geraakt door Mindy's interieur? Ga dan zelf aan de slag! Begin met een leuk behang en gebruik voor de muur een kleur die in het behang terugkomt, dan krijg je een kloppende combinatie. Vanuit hier kun je dan door. Tip van Mindy: ‘Gewoon doen en durven, van experimenteren kun je leren!’

 

Fotocredits:

Mindy Schroor

Daphne van Kaam
ID: 9425

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven