Huis
Tuin
Video

Wow: zo mooi is ons Eigen Huis & Tuin huis geworden!

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen knappen Tom en Thomas een oud boerderijpand op tot dé nieuwe werkplek en thuisbasis van het team! Het pand is gebouwd in de vorige eeuw en diende voorheen als varkensstal. Eén ding is zeker: het is een plek vol inspiratie!

Om de grote ruimte van de voormalige stal een huiselijke sfeer te geven, is er een loungeplek en een ruime keuken inclusief koelkast én kokendwaterkraan in gebouwd. Zo kan ons team lekker veel kwijt tijdens het klussen. Deze ruimte krijgt een landelijke, maar industriële sfeer met veel zwarte accenten. Door een grote eettafel in het midden van de ruimte te plaatsen en een loungeplek in de hoek te creëeren, heeft het een supergezellig gevoel. 

Evelyn is aan de slag gegaan met de stylist en heeft allerlei vintage meubels gescoord die goed aansluiten bij de rest van het interieur. Zo heeft ze een aantal eettafelstoelen gevonden die ze zwart schildert, waardoor ze perfect passen bij de stijl van de eettafel. Ook heeft ze de accessoires bij elkaar gezocht die de loungeplek helemaal af maken!

De boerderij zou niet van Eigen Huis & Tuin zijn als er geen klusplek aanwezig was. Deze taak heeft Thomas op zich genomen, door een mooi gereedschapsrek te maken. Daarnaast staat er een houten klustafel en zijn er nog wat mooie planten aan toegevoegd om het landelijke sfeertje te versterken.

Tom heeft zicht bekommerd om de tuinkamer, waar hij de muren drie verschillende tinten groen heeft geverfd. Daarnaast hangt er een kleurrijk behang op de overige muur. Om het plafond te bedekken met hangplanten, heeft hij een groot, metalen rek opgehangen. Op deze manier krijgt deze ruimte echt een outdoor feeling.

Zoals je kunt zien is er aan elk hoekje in de boerderij aandacht besteed en heeft het een heerlijke huiselijke sfeer gekregen die ook nog eens modern is. Zo zie je maar dat je zelfs van een varkensstal een fijne thuisbasis kunt maken. Ben je benieuwd naar de geshopte artikelen? Bekijk ze hier.

Fotografie

Sonja Velda

Esmée Duindam
ID: 9176

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven