Huis
Tuin
Video

Het huis van Dr. Phil staat te koop en de inrichting is nogal... bijzonder!

Dr. Phil, bekend van zijn talkshow, heeft afgelopen week zijn huis te koop gezet. Zijn zoon woonde hier tot nu toe, maar gaat blijkbaar verhuizen! Twitter gaat helemaal los, want er zijn aardig wat bijzondere dingen te zien in de foto’s van de makelaar.

Het eerste waar men zich over verbaast zijn de wapens aan de muur. Dit verwacht je totaal niet bij een kalme psycholoog die zijn medemens helpt hun leven weer op de rit te krijgen. Daarnaast is het hele interieur bijzonder creepy, alsof je een filmset opgelopen bent. De gekke trap met neptakken en bijzondere muurdecoratie zullen vooral ‘s avonds eng uitpakken.

Funda vondst: altijd al in de PC Hooftstraat willen wonen? Dit is je kans!
Binnenkijken

Van buiten is er vrij weinig raars te zien. De mooie oprit, fijne loungeplek en prachtig zwembad laten je nog niets geks vermoeden. Totdat je naar binnen stapt…

Koopje
Voor een kleine 5 miljoen euro is dit bizarre pand van jou. Is dit nou totaal niet jouw smaak, dan mag je het zelf verbouwen naar jouw smaak! Dat scheelt dan weer!

Fotocredits:

Alle foto's komen van de makelaar Realtor.

Esmée Duindam
ID: 9965

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven