Huis
Tuin
Video

6 van de meest bijzondere Airbnb’s in Nederland

Om er een weekendje uit te zijn, hoef je echt niet ver te gaan. Gewoon in Nederland vind je al de mooiste plekken om tijd door te brengen. Extra leuk: kies een bijzondere AirBnB om te overnachten, zodat je weekend nóg specialer wordt.

Wij zetten de meest bijzondere Airbnb’s van ons land voor je op een rijtje: 

1. Molen

Terug naar vroeger! In deze historische windmolen in de buurt van Amsterdam waan je je in oude tijden. En: de verhuurder laat je met liefde de bovenkamer van de windmolen zien.

2. Kubuswoning

Je kunt sinds enige tijd in een van de historische kubuswoningen van Rotterdam overnachten via AirBnB. De kenmerkende gebouwen werden meer dan dertig jaar geleden ontworpen door Piet Blom, en liggen op een ideale locatie in het stadshart. Voorlopig is ‘ie helaas helemaal volgeboekt, maar houd het in de gaten!

3. Woonboot

Da’s pas luxe. De inrichting van deze woonboot lijkt rechtstreeks uit een wooncatalogus te komen. Je hoeft de boot niet uit te komen om een fantastische tijd te hebben: er is een jacuzzi én sauna aanwezig.

4. Watertoren

In het hart van Vlissingen ligt de historische watertoren uit 1894, die je kunt huren als Airbnb voor maar liefst 4 t/m 16 personen. Deze plek is ook uitermate geschikt voor kinderen, want er is een speelkelder aanwezig. Maar… als je hoogtevrees hebt, kun je beter niet voor deze Airbnb kiezen.

5. Blauw huisje

Dit houten huisje wordt geadverteerd als het ‘meest romantische huisje nabij Amsterdam’ en dat kunnen we goed begrijpen. Het is niet moeilijk hier te genieten bij de open haard. Het huisje uit de 17de eeuw bevat authentieke kenmerken, zoals de prachtige muurschilderingen en een driehonderd jaar oude keukenvloer. 

6. Tent

Tussen april en oktober kun je knus overnachten in deze luxe ingerichte tent. Leun achterover met een kopje thee bij de haard of bij een zelfgemaakt kampvuur. Superleuk: de tent staat tussen de ezels in een boomgaard.

Ben je enthousiast geworden? Zorg dat je je huis beschermt tegen inbrekers wanneer je een paar dagen weggaat, zoals met deze verlichting

Fotocredits 
Headerfoto: Nicole Baster – Unsplash
Foto 1: Roel – Airbnb
Foto 2: Lilian & Mitch – Airbnb
Foto 3: Jolande – Airbnb

Foto 4: Esther – Airbnb 
Foto 5: Celine – Airbnb
Foto 6: Léon Marie – Airbnb 

Christa Koeyvoets
ID: 7920

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven