Huis
Tuin
Video

Hou je vast... dit is het duurste huis ter wereld!

Het allerduurste huis ter wereld staat te koop. Een mooie reden om het eens van binnen te bekijken vind je niet? Er hangt -vanzelfsprekend- wel een aardig prijsje aan dit optrekje, namelijk bijna 447 miljoen euro!

Zwembad(en)

Het huis waar we het over hebben staat in de wijk The Peak in Hongkong. De 575m2 villa is gebouwd in 1991, telt vier slaapkamers (met zwembad!) en een buitenzwembad. Daarnaast ‘krijg’ je er nog zo’n 1500 vierkante meter grond bij.

Te koop!

De villa staat te koop op bij populaire vastgoedmakelaar, Christie’s. Er is tot op heden nog geen bod gedaan, mocht je dus nog wat spaarcentjes hebben, grijp je kans!

Hongkong

Nog even over Hongkong, de stad telt meer dan 7 miljoen inwoners, het is één van de meest dichtbevolkte plaatsen ter wereld met gemiddeld 6541 personen per vierkante kilometer. Hierdoor is het lastig om een betaalbare woning te vinden, soms betaal je voor een parkeerplaats alleen al 600.000 euro. 

Meer informatie over het huis? Neem hier een kijkje op de makelaarspagina.

Fotocredits
Headerfoto: bady qb - Unsplash
Foto's in artikel: Christie's

Tekst
Lobke Taal

ID: 4029

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven