Huis
Tuin
Video

Een industriële touch voor de keuken en woonkamer van Boy en Mandy

Mandy, Boy en hun zoontje Kay, hebben na lang zoeken een heerlijke woning gevonden in de Hollandse kaasstad Alkmaar. Er moet alleen nog heel wat gebeuren voordat ze écht kunnen genieten van hun nieuwe stulpje. Thomas gaat aan de slag in de keuken en de woonkamer, terwijl ontwerpster Denise zich focust op de styling. Hier zie je het eindresultaat!

Voordat je kunt opbouwen, wordt de woning gestript. De vloer wordt flink opgeschuurd om vervolgens af te lakken met een greywash. Dit geeft de huiskamer een lichtere en frisse look, vanuit de basis. Vervolgens gaat Thomas aan de slag in de keuken. De oude keukenkastjes gaan in de container en er worden nieuwe, strakke deurtjes in de kastjes onder het aanrecht gezet. Er wordt een nieuwe koelkast geplaatst en de oude tegels worden eruit gesloopt en er gaan mooie, groene tegels tegen de wand.

Vervolgens wordt de woonkamer onder handen genomen. De lamellen gaan eruit en er worden frisse, lichtgrijze gordijnen opgehangen. De huiskamer krijgt meerdere accenten van groen- en grijstinten, wat de ruimte groter laat lijken. Daarnaast wordt de zithoek fijn aangekleedt met nieuwe accessoires. Tussen de keuken en woonkamer in, wordt een speelruimte voor hun zoontje Kay gebouwd. Een fijn speelhuisje met genoeg ruimte voor al zijn speelgoed.

Natuurlijk moet het gezin ook lekker kunnen tafelen, dus wordt er een fijne eethoek gecreëerd. Thomas maakt een bankje, wat hij tegen de muur plaatst. Denise koos in dit ontwerp specifiek voor een tafel met een dunner blad, zodat het geheel luchtig blijft.

De benedenverdieping heeft een complete make-over gekregen en er is plek voor iedereen in het gezin. Een prachtig thuis voor Mandy en Boy.

Fotografie

Sonja Velda

Esmée Duindam
ID: 9226

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven