Huis
Tuin
Video

Een nieuwe entree voor de prachtboerderij van Diana en Sander

De hal in de boerderij van Diana en Sander had een onveilige trap en een erg onpraktische indeling. Daarnaast was het plafond rood geschilderd en had het geheel een vrij donkere uitstraling. Diana wilde graag meer licht in de hal, zodat hij beter in de sfeer van de opgeknapte boerderij past. Ben je benieuwd hoe Thomas dit opgelost heeft? Bekijk hier het eindresultaat!

Alles eruit!

Thomas heeft eerst de hele ruimte gestript en de onveilige trap uit de hal gesloopt, zodat de kamer opnieuw kan worden ingedeeld. Ook heeft hij het opstapje ingekort, zodat de hele hal wat meer ruimte kreeg. Hierna kon het inrichten van de entree beginnen!

Veel bergruimte

Om veel bergruimte te creëren, heeft Thomas drie lades ontworpen als extra element. Deze passen mooi onder de trap waardoor ze geen extra ruimte in beslag nemen en je optimaal van het trapgat gebruik kunt maken. Hetzelfde geldt voor de garderobe, die ook wordt ingebouwd. Doordat de trap vrij hoog is, kunnen er twee stangen geplaatst worden waar jassen aan kunnen hangen. Door alles achter deurtjes in de trap te plaatsen, blijft de rest van de gang overzichtelijk, netjes en opgeruimd.

De afwerking

Als finishing touch bevestigt Thomas een wandkast aan de muur voor een echt huiselijk gevoel en styliste Esther brengt nog wat passende decoratie mee. Mooie spiegels, fotolijstjes en lampen maken de gang helemaal af. Zowel de inrichting en de styling is vrij licht van kleur om de ruimte én hoogte in de gang te benadrukken, precies waar Diana op hoopte.

Het was een flinke klus, maar het eindresultaat mag er zeker wezen! Eindelijk kunnen Diana en Sander al bij binnenkomst van hun woning genieten. Na drieënhalf jaar klussen is de boerderij nu eindelijk klaar!

Fotografie

Sonja Velda

Esmée Duindam
ID: 9295

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven