Huis
Tuin
Video

Funda vondst: dit pareltje heeft waanzinnig mooi uitzicht op de duinen

Wow! Wat is dit huis een plaatje. En de locatie is ook niet mis, want vanuit bijna iedere hoek van dit huis kun je genieten van een mooi uitzicht van de Amsterdamse waterleidingduinen.

Waterleidingduinen

De naam van dit duingebied klinkt misschien niet heel aantrekkelijk, maar de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn beeldschoon. Sinds 1853 wordt er in dit gebied al drinkwater gewonnen. Het gebied is een beschermd natuurmonument en het thuis van de grootste damhertenpopulatie van Nederland. En in dat prachtige gebied kun je nu wonen: tussen Aerdenhout en Zandvoort, midden in het duingebied, ligt deze luxe villa.

Goed voorzien

Deze villa van 534 m² ligt op 1,5 km van het strand en op 30 minuten van Amsterdam. Maar je hoeft je ook thuis niet te vervelen: zo is er een fitnessruimte, sauna en stoomcabine. Op de begane grond is een kantoor-/ praktijkruimte aanwezig. Het huis is daarnaast volledig energie-neutraal.

Koopje?

De woning met vier slaapkamers, die op een stuk land van zo’n 3.800 m² ligt, staat te koop voor € 3.950.000, -. Geen geringe prijs! Maar daar krijg je ook wel een héél mooi uitzicht voor terug.

Christa Koeyvoets
ID: 8276

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven