Huis
Tuin
Video

Funda vondst: dit huis lijkt vanbuiten net een poppenhuis

Soms komen we op Funda de meest bijzondere pareltjes tegen, zoals ook vandaag: dit huis ziet er vanbinnen eigenlijk heel normaal uit, maar de buitenkant is op z’n zachtst gezegd uniek.

Poppenhuis

Het huis heeft namelijk erg veel weg van een vrolijk poppenhuis voor kinderen. De villa, die volgens de makelaar in Canadese stijl is gebouwd, is van felblauw hout en ziet er dus heel anders uit dan de meeste huizen in de omgeving. 

Bos en dorp

Het huis ligt in Hollandsche Rading, een villadorp in de gemeente De Bilt dat meteen naast natuurgebied Noorderpark ligt. Ruimte is er genoeg: het ‘poppenhuis’ ligt op een perceel van zo’n 8000 m². In de tuin spot je met wat geluk zelfs reeën!

Koopje

Ook vanbinnen is het huis een plaatje. Zo is er een sauna en thuisbioscoop aanwezig, en ziet het interieur er piekfijn uit. Dat mag wel wat kosten: € 1.995.000 kosten koper. Of dit een koopje is, laten we in het midden. Zie jij jezelf hier al wonen?

Christa Koeyvoets
ID: 8737

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven