Huis
Tuin
Video

Funda vondst: Utrechtse bierbrouwerij omgetoverd tot luxe woonhuis

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Dit keer een luxe woonhuis dat voorheen diende als Utrechtse bierbrouwerij. Wauw!
brouwerij

Van bierbrouwerij tot luxe woning

Ben je toevallig op zoek naar een woning met historie, midden in het centrum van Utrecht? Dan hebben we een pareltje voor je gevonden. Deze oude bierbrouwerij aan de Oudegracht in Utrecht is in 1868 gebouwd en is in 2009 gerestaureerd en gemoderniseerd met een luxe woonhuis als resultaat. De woning heeft een oppervlakte van 350 vierkante meter, met maar liefst 9 kamers, waarvan drie slaapkamers en een dubbele werfkelder aan de gracht.

brouwerij
brouwerij

Ondanks dat de woning flink gemoderniseerd is, zijn er nog genoeg elementen aan de woning intact gebleven waardoor je nod duidelijk kunt zien dat het een brouwerij is geweest. Denk aan de boogramen, de bogen in huis en natuurlijk aan de prachtige kelder.

brouwerij
brouwerij

Kleine 2 miljoen

Wat je voor zo’n woning neer moet tellen? Toch al gauw bijna 2 miljoen. De woning heeft namelijk een vraagprijs van €1.850.000. Een flinke som geld, maar ja… dan heb je ook wel wat natuurlijk!

Geïnteresseerd?

Zie jij jezelf hier al wonen, of ben je gewoon benieuwd naar de rest van het interieur? Neem dan hier een kijkje om de rest van het huis te bekijken!

Marjolein Sintenie
ID: 8539

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven