Huis
Tuin
Video

Funda vondst: dit huis heeft een bowlingbaan én een wijnkelder

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Dit keer een huis met een bowlingbaan… ja, dat lees je goed.

First things first

Deze gelijkvloerse villa staat in Nieuwerkerk aan den IJssel, vlak bij de bruisende havenstad Rotterdam. De villa heeft een woonoppervlak van bijna 500 vierkante meter en heeft maar liefst 13.800 vierkante meter eigen grond, wat gelijk staat aan 2 voetbalvelden, wow!

Welness in huis

De woning heeft vier slaapkamers waarvan drie met een eigen badkamer. Voor een dagje welness blijf je gewoon lekker thuis, want één van de badkamers heeft zelfs een stoomdouche en een sauna. Enneh.., in het souterrain vind je zelfs een zwembad mét Turks stoombad. Wij zouden het huis voorlopig niet meer verlaten.

Disco polo dingelingeling...

Naast het zwembad en de vele slaapkamers heeft het huis een biljartkamer, wijnkelder met een capaciteit van ongeveer 500 (!) flessen en jawel, een bowlingbaan. Vooral dat laatste trok onze aandacht (en stiekem de wijnkelder), want wie wil dat nou niet? Tijd om je vriendinnen uit te nodigen voor een avondje disco- bowlen en zwemmen, wijn kom je in ieder geval niet te kort!

Ben je geïnteresseerd in het huis of wil je stiekem nog even binnen kijken? Je vindt het huis hier.

Fotocredits
Headerfoto's en foto's in artikel: Funda

Lobke Taal
ID: 8084

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven