Huis
Tuin
Video

Funda vondst: dit appartement op de Dam heeft de duurste vierkante meters van Nederland

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Wat dacht je van de duurste vierkante meters van heel Nederland!

De prijs

Waar deze meters zich bevinden is eigenlijk geen raadsel, namelijk in onze hoofdstad! Het penthouse op de Dam is te koop gezet, en kost wel 37.704 euro per vierkante meter! Reken dat keer 305 vierkante meter en je hebt de verkoopprijs: 11,5 miljoen!

Funda vondst: altijd al in de PC Hooftstraat willen wonen? Dit is je kans!
Binnenkijken

Wat krijg je daarvoor?

Gelukkig krijg je veel terug voor deze enorme koopsom. Naast een ruim en modern appartement met drie marmeren badkamers en drie slaapkamers, krijg je er ook een terras van bijna 100 vierkante meter bij en zijn alle meubels inclusief. Je kunt zelfs je twee auto’s kwijt in de garage van het Krasnapolsky en genieten van heerlijke wijn uit je eigen wijnkamer. Wil je iets meer service? Het Krasnapolsky staat voor je klaar met een privékok en een wasservice voor je kleding. Hier betaal je helaas wel extra voor.

Hebben?

Dus, wil jij ook leven in ultieme luxe, in het bruisende hart van Amsterdam? Dan is dit penthouse perfect voor jou, mits je een spaarrekeningetje over hebt!

Fotocredits:

Alle foto's zijn eigendom van Funda - © Carla van den Brink b.v

Esmée Duindam
ID: 9994

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven