Huis
Tuin
Video

Funda vondst: dit penthouse aan het strand is écht niet mis

Altijd al gedroomd van een strandhuis? Dit penthouse op de derde en vierde verdieping van een appartementencomplex in Overveen (bij Bloemendaal aan Zee) heeft uitzicht op de duinen, strand én zee.

Modern

De inrichting van het huis is strak wit en modern. Toch heeft het een warme uitstraling door het vele licht dat er naar binnen valt en de natuurstenen muur.

Luxueus

Omdat het penthouse als recreatieve woning is bedoeld, is het simpel ingericht: je hebt niet veel nodig als je zo’n mooi strand voor je hebt. Toch straalt het appartement met drie slaapkamers en twee badkamers een hoop luxe uit.

Uitzicht

Wat een prachtig uitzicht heb je vanaf het balkon van het penthouse! En heel fijn: omdat het natuurlijk overdekt is, kun je ook met slecht weer genieten van de zee.  

Investering

Aan ’t appartement zit wel een behoorlijke koopsom verbonden: €1.395.000. Zie het als een investering: wanneer jij er niet bent, kun je het appartement prima verhuren. De beheerder kan zelfs een ontbijt- en schoonmaakdienst regelen.  

Toch liever landelijk wonen? Combineer het strand en de wei met deze wel heel bijzondere woning.

Fotocredits:
Header- en artikelfoto’s: Funda

Christa Koeyvoets
ID: 8116

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven