Huis
Tuin
Video

Funda vondst: dit is het duurste huis dat in Amsterdam te koop staat

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Dit keer het állerduurste huis dat in Amsterdam te koop staat.

Eerder snorden we al het duurste huis van Funda op. Dat was een aardig stulpje van 15 miljoen euro in Overveen. Maar dit keer kijken we eens naar het duurste Funda-huis van Amsterdam: de stad die er bekend om staat behoorlijk duur te zijn voor de beperkte woonruimte die je ervoor terug krijgt.

Het duurste huis van Amsterdam

En dan kom je uit bij een prachtig optrekje op de Prins Hendriklaan voor precies 7 miljoen euro. Even ter vergelijking: hier krijg je een woonoppervlakte van 480 m² en in het huis van 15 miljoen in Overveen 980m². Maar genoeg over de grootte van het huis. We zijn natuurlijk vooral heel erg benieuwd hoe dit duurste huis van Amsterdam er vanbinnen uitziet!

Klassieke luxe
Glas in lood, een marmeren vloer, keuken én badkamer: dit huis straalt één en al klassieke luxe uit, maar is tegelijkertijd alles behalve ouderwets dankzij voldoende moderne elementen.

duurste huis Amsterdam
duurste huis amsterdam

Centraal in dit huis staat de prachtige woonkeuken met wederom dikke marmeren keukenbladen die desondanks -marmer kan vaak wat kil ogen- veel warmte uitstraalt door de toevoeging van donkere houten elementen. Daarnaast maakt het prachtige kookeiland met heerlijke ontbijtbar het natuurlijk helemaal af.

duurste huis keuken

De masterbedroom is één van de mooiste ruimtes van het huis. De slaapkamer geeft je meteen het gevoel van een luxe hotelkamer. En… de muren zijn blauw, waarschijnlijk om deze reden. Als dát toch niet lekker slaapt weten wij het ook niet meer!

duurste huis amsterdam
duurste huis amsterdam

Uiteraard kan een bescheiden binnentuin ook niet ontbreken bij zo’n prachtig huis.

Geïnteresseerd?

Zie jij jezelf wel wonen in dit huis? Voor 7 miljoen euro is 'ie van jou! Of wil je gewoon nog even verder rondkijken? Bekijk dan hier de Funda-pagina voor meer foto’s en informatie.

Marjolein Sintenie
ID: 8581

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven