Huis
Tuin
Video

Funda vondst: een luxe loft in een voormalige school

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Deze superluxe loft in Amsterdam bevindt zich in een voormalig schoolgebouw.

Ultieme luxe beleven in een historisch gebouw nabij het centrum van Amsterdam? Dat kan! In de Blankenstraat (Amsterdam Oost) staat namelijk een voormalig schoolgebouw te koop, wat omgetoverd is tot een luxe appartement. Met een plafondhoogte van 4,5 meter maakt dit een ruime woning. Er zijn 2 slaapkamers en een kantoorruimte.

Het appartement heeft twee verdiepingen, met in totaal 6 kamers, waaronder een luxe badkamer, een open keuken, twee toiletruimtes en een prachtige open haard. Naast een ruim appartement krijg je er ook een balkon en een grote parkeerplaats bij. Hoeveel kost zo’n prachtig appartement in Amsterdam? Voor €1.650.000 en €206 servicekosten per maand is ‘ie van jou! 

Meer zien van dit prachtige appartement? Bekijk hier de Funda-pagina. 

Fotocredits:

Alle foto's zijn eigendom van Funda.

Esmée Duindam
ID: 9951

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven