Huis
Tuin
Video

Funda vondst: deze villa heeft een ophaalbrug, jachthaven én landingsplek voor je helikopter

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Dit keer een enorme villa in Vinkeveen, mét ophaalbrug, jachthaven én landingsplek voor je helikopter.

Enorme villa

Deze vondst heeft een grondoppervlak van maar liefst 10.000 m², waardoor je in ieder geval genoeg privacy hebt. Op deze grond heb je ook nog eens een eigen ophaalbrug, een jachthaven én een landingsbaan voor je helikopter. Wel zo handig! 

Ligging

De villa ligt in Vinkeveen, een natuurlijke omgeving op maar 15 minuten rijden van Amsterdam en 45 minuten naar Rotterdam en Den Haag. Als je even klaar bent met je villa, kun je dus nog altijd voor een dagje uitwijken naar de stad. Maar veel tijd om je te vervelen zal je niet hebben op dit immense oppervlak.

Overal luxe

Een binnenzwembad? Check. Een sauna? Check. Een biljart? Fitness? Wijnkelder? Turks stoombad? Check, check, check. Deze villa heeft eigenlijk alle luxe die je verwacht van een villa. Hier hangt dan ook een prijskaartje aan. Voor de villa betaal je maar liefst 6,5 miljoen. De villa is ondertussen wel al gezakt van 7,5 naar 6,5 miljoen. Dus wie weet…

Fotocredits:

Alle foto's: Funda

Julia Dilissen
ID: 9050

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven