Huis
Tuin
Video

Funda vondst: dit huis lijkt regelrecht uit ‘The Exorcist’ te komen

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Dit keer een huis dat regelrecht uit de horrorfilm ‘The Exorcist’ lijkt te komen.

Wanneer je op huizenjacht bent zeggen ze altijd “ja, maar je moet natuurlijk wel even door de inrichting heen kijken he”. Dan pas zie je dat je er soms nog iets heel moois van kunt maken en naar je eigen smaak kunt inrichten. Maar af en toe… is dat wel héél lastig.

Op het eerste gezicht is dit huisje in het Overijsselse Delden misschien een schattig huisje, ook nog eens in een boomrijke straat. Wat wil je nog meer? Maar neem je binnen een kijkje, dan lijkt de inrichting regelrecht uit de jaren ‘70 horrorfilm ‘The Exorcist’ te komen.

exorcist huis
exorcist huis

Zoals journalist en twitteraar Nikki Sterkenburg in haar tweet schrijft: heel érg knap als je hier doorheen kunt kijken!

exorcist huis
exorcist huis

Ook de makelaar adviseert om niet te veel op de inrichting te letten, want op Funda staat beschreven: “Dit is nu écht een woning waar je tijdens een bezichtiging wordt verrast door de vele authentieke details die bewaard zijn gebleven als je even door de inrichting heen kijkt.”

exorcist
exorcist

Geïnteresseerd? Voor een kleine €400.000 is 'ie voor jou! Toch nog liever wat meer foto’s bekijken? Dat kan hier!

Marjolein Sintenie
ID: 8630

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven