Huis
Tuin
Video

Funda vondst: dit is de nieuwe woonboerderij waar ‘De Meilandjes’ gaan wonen

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Zoals de prachtige woonboerderij in Hengelo die de familie Meiland heeft gekocht!

Normaal gesproken laten we je alleen maar 'Funda vondsten' zien van huizen die nog te koop staan. Dit keer maken we echter een uitzondering, want het volgende huis is al enige tijd verkocht, maar nog wel het wegdromen waard! Deze woonboerderij is namelijk in november 2019 al gekocht door de familie Meiland, jeweetwel, van het immens populaire tv-programma ‘Chateau Meiland’.

Terug naar Nederland

De familie Meiland maakte enige tijd geleden bekend dat ze binnenkort afscheid nemen van hun eigen ‘Chateau Marilleaux’ en teruggaan naar Nederland. De populaire familie maakt het seizoen nog gewoon af in Frankrijk en keert daarna terug naar Nederland. En wel naar het Gelderse Hengelo om precies te zijn, waar ze de volgende prachtige woonboerderij hebben gekocht.

De woonboerderij heeft een woonoppervlak van 335 m² en een perceel van 10.250 m². In de woonboerderij bevinden zich maar liefst 7 kamers en 3 badkamers. 

De woning wordt op de Funda pagina als volgt omschreven: “Wie houdt van een landelijke uitstraling met veel privacy en ruimte zal zich snel thuis voelen in deze unieke woonboerderij met tweede woonverblijf annex kantoor, vrijstaande dubbele garage, luxe gastenverblijf met zuidgerichte veranda, alsmede een volledig geoutilleerde paarden inrichting bestaande uit o.a. drie stallen, paardenweide, wasplaats, trainingsmolen, rijbak met verlichting en dat alles op een perceel eigen grond van 1,2 hectare.”

Bijna een miljoen

De woning werd op Funda aangeboden voor een kleine miljoen. €975.000 om precies te zijn. 

Marjolein Sintenie
ID: 10146

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven