Huis
Tuin
Video

Funda vondst: heilig wonen in een moderne kerk!

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Wat dacht je van deze modern ingerichte kerk in Wijchen?

De inrichting

In Wijchen, een stad in de buurt van Nijmegen, kun je nu een te gek optrekje kopen! De kerk uit 1904 is tien jaar geleden gerestaureerd tot moderne woning. Hoewel het van binnen voelt als een modern en luxe huis, zijn er veel oorspronkelijke onderdelen behouden. Zo is de volledige buitenkant nog vrij onaangeraakt gebleven en ook aan de binnenkant zijn er details bewaard gebleven. De deuren zijn originele kerkdeuren en er staan nog kerkbanken in de hal. De glas in lood ramen zijn ook nog aanwezig, wat deze moderne sfeer toch nog veel karakter geeft. 

Funda vondst: dit is de nieuwe woonboerderij waar ‘De Meilandjes’ gaan wonen
Binnenkijken

Het kostenplaatje

Het is geen goedkope woning met een vraagprijs van €1.050.000 euro, maar daar krijg je dan ook veel voor terug. Ten eerste, een superorigineel en monumentaal huis. Ten tweede is de oppervlakte enorm met 320 vierkante meter. Er zijn drie prachtige slaapkamers en een mooie en ruim opgezette badkamer. Je hoeft het niet koud te hebben in deze kerk, want de vloer is geïsoleerd en de ramen zijn voorzien van dubbel glas.

In deze kerk leef je dus in een kasteeltje! Zie jij jezelf al helemaal zitten? Kijk voor meer foto's en informatie op de Funda pagina

Fotocredits:

Alle foto's zijn eigendom van Funda.

Esmée Duindam
ID: 10182

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven