Huis
Tuin
Video

Funda vondst: dit gigantisch grote én dure huis is vroeger van Willem III geweest

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Wat dacht je van deze luxe villa met bijzondere geschiedenis, inclusief vier badkamers, bibliotheek en gevangenis!

In Sassenheim, een dorp in Zuid-Holland, staat een luxe villa te koop voor 4.750.000 euro. Dit huis, dat tevens een rijksmonument is, is vroeger van stadhouder Willem III geweest en daarna hebben de dochters van Willem van Oranje hier gewoond.

De woning staat op een perceel van 7.865 vierkante meter, dus reken maar dat je genoeg ruimte hebt in de tuin! Daarnaast beschikt het over vier badkamers, een bibliotheek, een woonkeuken en een vroegere gevangenis. Je kunt hier beter niemand opsluiten, want tegenwoordig fungeert dit als een wijnkamer! Daarnaast is er ook nog ruimte voor je personeel. Handig toch?

Aangezien niet iedereen dit bedrag neer kan leggen voor een nieuw stulpje, zijn de eigenaar en de makelaar vooral op zoek naar buitenlandse investeerders. Deze kunnen gaan genieten van een interieur met geïmporteerd marmer, bladgoud en originele Louis XVI details op de hoge plafonds. 

Kopen? 
Of gewoon benieuwd naar de rest van het huis? Bekijk hier meer foto's en informatie over dit paleis. 

Fotocredits:

Alle foto's zijn eigendom van Funda 

Bron: AD Wonen

Esmée Duindam
ID: 9710

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven