Huis
Tuin
Video

Funda vondst: een ‘miniatuur’ versie van het kasteel van Versailles mét bioscoop

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Dit keer een klein stukje Parijs in de Nederlandse kaasstad: Gouda!

Iets minder m²

Altijd al in het kasteel van Versailles willen wonen? Dan is dit je kans. Dit huis heeft namelijk gek veel van het paleis weg. Het huis is wel iets kleiner dan het paleis in hartje Parijs, maar met zijn 368 vierkante meter midden in kaasstad Gouda komt het er goed vanaf. De Eiffeltoren vind je helaas niet om de hoek, maar dit huis heeft genoeg faciliteiten om je binnen te vermaken.

Genoeg marmer

Het huis is gebouwd in 1750 en in 2004 tot 2007 volledig verbouwd, sindsdien bevat het zo’n 5500 vierkante meter marmer. Het heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers, inclusief sauna en stoomkabine, verdeeld over vier verdiepingen. Geen zorgen, traplopen is niet nodig. Het huis heeft een lift, handig als je even snel een wijntje wilt pakken in de wijnkelder.

Altijd iets te doen

Als het weer wat minder is kun je je vermaken in het zwembad, de bioscoopzaal óf de sauna. Er hangt wel een klein prijskaartje aan het huis, maar, je krijgt er natuurlijk wel wat moois voor terug - als je van marmer en bladgoud houdt.

Fotocredits
Headerfoto en foto's in artikel: Funda

Bron: Funda

Lobke Taal
ID: 7993

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven