Huis
Tuin
Video

Funda vondst: de loft van Ajax-sterspeler Hakim Ziyech staat te koop

Altijd al als een voetballer willen leven? Dit is je kans! En je hoeft er zelf niet eens voor te voetballen. De loft van Ajax-sterspeler Hakim Ziyech staat namelijk te koop. En daar nemen we natuurlijk graag even een kijkje!

De loft van Hakim Ziyech bevindt zich aan de Gustav Mahlerlaan op de Amsterdamse Zuidas en heeft een woonoppervlak van 285 m². Het optrekje beschikt over drie slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en twee badkamers met onder meer een luxe regendouche én een sauna. 

funda hakim
funda hakim

Daarnaast beschikt het appartementencomplex ook nog eens over een zwembad en een fitnessruimte. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog eens een huismeester en heb je een eigen, vaste parkeerplaats. Geen overbodige luxe in Amsterdam! 

funda hakim

Koopje!

Voor 2,7 miljoen euro is ‘ie voor jou! Of ben je stiekem gewoon nieuwsgierig naar de rest van het huis? Neem dan een kijkje op de Funda-pagina of bekijk de onderstaande videorondleiding:

Drie jaar geleden kocht Hakim Ziyech dit optrekje voor zo’n 1,8 miljoen euro. Mocht iemand er nu de vraagprijs voor bieden, dan heeft hij in drie jaar tijd een flinke meerwaarde van bijna een miljoen euro verdiend. Netjes!

Marjolein Sintenie
ID: 9528

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven