Huis
Tuin
Video

Funda vondst: het internet is in de ban van dit opmerkelijk ingerichte huis

Het internet is weer eens in de ban van een opmerkelijk optrekje op Funda. Waar het Rotterdamse huis er aan de buitenkant uitziet als een doodgewoon huis, is dat aan de binnenkant wel even anders…

Het huis is duidelijk ingedeeld op kleurthema’s. Zo is dat in de woonkamer grasgroen en spierwit, en niets dan dat. De keuken, de gang en het toilet zijn dan weer geheel in zwart-wit thema (als je dat goed aanpakt kan dat oprecht heel mooi zijn). 

De slaapkamer is met name zilver en zwart. De kinderkamers hebben weer ieder hun eigen kleurthema: zuurstokroze en babyblauw.

Mysterieuze kelder
Maar dat is nog niet alles, ook de kelder is op z’n zachtst gezegd bijzonder. Hier tref je een antiek bureau met daarop pontificaal een Engelse vlag. De kamer roept wat vragen op, zo wordt op Twitter gesuggereerd dat het zomaar een wapenkamer zou kunnen zijn, maar volgens de bewoners is dit de “studeer/werkkamer, hobbykamer en/of slaapkamer”.

 

 

Meer zien?
Snap je alle ophef niet en ben je oprecht geïnteresseerd in het huis? Voor €525.000 is ‘ie van jou! Of wil je gewoon nog even lekker verder binnengluren in dit huis? Dat kan hier op Funda!

 

Via: RTL Nieuws/EditieNL
Foto’s: Funda
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2921

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven