Huis
Tuin
Video

Funda vondst: ultiem genieten op dit iconische lichtschip

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Wat dacht je van dit stijvolle en iconische lichtschip?

De inrichting

Altijd al binnen de ring van Amsterdam willen wonen maar niet midden in de drukke stad? Dan is dit lichtschip wellicht iets voor jou! Het schip uit 1952 is de afgelopen jaren flink gerestaureerd en verbouwd tot een luxe woonschip met het comfort van nu.

Het schip heeft maar liefst 7 kamers. Opvallend zijn de grote ramen die zorgen voor veel daglicht en de bijzonder grote eettafel die precies onder de vuurtoren is gepositioneerd. Ook heeft het schip erg opvallende slaapkamers, die prachtig zicht hebben op het voor en achterschip. Daarnaast hebben ze toegang tot een groot dek en de lichttoren. Een prachtige plek dus om de zomermaanden te vertoeven!

Funda vondst: heilig wonen in een moderne kerk!
Binnenkijken

Van buiten is het schip knalrood, maar van binnen is het interieur licht en industrieel. Het schip is een lust voor het oog door de eenheid, schoonheid en rauwheid die is gecreëerd.

Wat kost het?

Het schip aan de Mariadistelkade is natuurlijk niet goedkoop, het heeft een vraagprijs van €1,750.000. Maar... je krijgt er dan ook wel veel voor terug. 352 m² aan woonruimte en 162 m² aan zonneterras, om precies te zijn. 

Zie jij jezelf al helemaal zitten, of wil je gewoon meer jaloersmakende foto's zien? Bekijk hier de Funda pagina

Fotocredits:

Funda

Maxime Meijer
ID: 10454

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven