Huis
Tuin
Video

Funda vondst: deze villa heeft een zwembad mét Feyenoord-logo

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Dit keer een prachtige vrijstaande villa met een zwembad inclusief het Feyenoord-logo.

Ben jij of ken jij iemand die he-le-maal weg is van Feyenoord? Dan is dit het ultieme droomhuis. Deze vrijstaande villa heeft namelijk een heerlijk zwembad in de tuin mét Feyenoord-logo. Ja, dat lees je goed. Kijk maar:

funda feyenoord
funda feyenoord

Vrijstaande villa

Je zou misschien denken dat dit huis in of rond Rotterdam ligt, maar toch moet je nog even verder naar het Zuiden zakken voor dit pareltje. De vrijstaande villa, mét prachtig rieten dak, ligt namelijk in Hank, een dorpje in de Noord-Brabantse gemeente Altena.

De villa is in 2006 gebouwd en staat momenteel te koop voor een vraagprijs van €649.000.

Binnenkijken

Allemaal leuk en aardig die tuin, maar hoe ziet het huis er van binnen uit? 'Helaas', binnen geen Feyenoord taferelen, maar een neutrale en moderne inrichting.

funda feyenoord
funda feyenoord

Zoekplaatje

Ook geinig: zoek het huis eens op in Google Maps door gewoon op ‘Hank’ te zoeken. Wedden dat je ‘m zó gevonden hebt?! Kan niet missen met dat zwembad!

funda feyenoord

Hebben?

Geïnteresseerd in het huis? Of wil je gewoon nog even verder naar binnen kijken? Bekijk hier de Funda-pagina.

Marjolein Sintenie
ID: 8851

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven