Huis
Tuin
Video

Funda vondst: een luxe woonboot in hartje Amsterdam

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Dit keer een woonboot in hartje Amsterdam, en niet zomaar eentje!

Een drijvende droom

Dobberend in het water op misschien wel één van de mooiste plekken van Amsterdam, klinkt geweldig toch? We hebben het niet over tochtje met een rondvaartboot maar over een woonboot van maar liefst 29 meter lang. Je moet er wel aardig voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat!

Lekker bubbelen

Deze drijvende parel heeft een riante woonkamer en keuken en drie slaapkamers. Één van die slaapkamers dient als master bedroom, die -als kers op de taart- zelfs een jacuzzi heeft. Er zit een aparte badkamer bij, net zoals bij de tweede slaapkamer.

Move over tuin, hello dekterras!

Een tuintje zit er niet bij, maar op het dek is plaats gemaakt voor een zit- en eetgedeelte van maar liefst 9 meter diep. De woonboot ligt aan de beste kant van de Amstel, de hele dag zon gegarandeerd!

Wil je nog even verder kijken óf ben je al overtuigd? Hier vind je de woonboot!

Fotocredits
Headerfoto en foto's in artikel: Funda

Bron: Funda

Lobke Taal
ID: 7956

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven