Huis
Tuin
Video

Zo grappig: dit Funda-huis heeft wel een heel bijzondere indeling!

Of je nou op zoek bent naar een woning of niet, de huizensite Funda is heerlijk om doorheen te scrollen. En soms kom je wel heel bijzondere woningen tegen. Dit huis in Amsterdam heeft bijvoorbeeld wel een hele aparte indeling!

Dit huis in Amsterdam-Noord staat te koop voor zo’n 900.000 euro. Geen klein prijsje voor deze vrij bijzondere woning!

Lekker badderen

Twitteraars hebben dit pareltje op Funda ontdekt. Niet door het mooie balkon of de grote achtertuin, maar door de bijzondere plaatsing van het bad. Deze bevindt zich namelijk midden in de woonkamer! Een beetje gek als je visite hebt…

Grappig

Op het internet gaan nu de grappigste opmerkingen rond over dit stulpje. “Nu kun je lekker vanuit bad tv kijken” of “Handig om je drankjes koud te houden!”. Echter vinden anderen het juist ideaal om lekker te relaxen.

Prachtig pand

Ondanks de gekke plaatsing van het bad, is het toch een prachtig huis. Voor 9 ton krijg je een groot huis midden in de stad, inclusief tuin en groot balkon. Het pand was een oud klooster met prachtige glas-in-lood ramen. Misschien is het de verbouwing dan toch wel waard.

Julia van Rijn
ID: 8642

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven