Huis
Tuin
Video

Dit de grootste én mooiste woonkamer van New York City

Wonen in het centrum van New York City is voor veel mensen al een droom op zich. Maar wonen in het grootste en misschien ook wel mooiste appartement van The Big Apple gaat nog nét even een stapje verder. En lucky you: hij staat te koop!

Alleen al de woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 279 vierkante meter en bevindt zich in één van de meest markante wolkenkrabbers van New York City. De vraagprijs? Ruim 35 miljoen euro. Een flinke smak geld, maar ja… dan heb je ook wel wat! 

NYC

Niet alleen het oppervlak van het penthouse is enorm, ook het plafond is hoger dan hoog. De raampartijen zijn dan ook zo’n 6,5 meter hoog. 

new york

Wolkenkrabber

Het gehele appartement, 100 Barclay Penthouse, is 1300 vierkante meter groot en bevindt zich in een gebouw dat in 1927 is gebouwd. De buitenkant is destijds baksteen per baksteen opgebouwd. Een bouwtechniek die tegenwoordig veel te duur is bij moderne wolkenkrabbers. Het gebouw staat naast het nieuwe One World Trade Center, ook wel Freedom Tower, dat is opgebouwd nadat de Twin Towers bij de aanslagen van 11 september 2001 zijn ingestort.

new york
new york

Uitzicht

Het penthouse heeft een adembenemend mooi uitzicht op onder andere de beroemde Empire State Building en het Vrijheidsbeeld. 

Even binnenkijken...
Nieuwsgierig naar de rest van het huis? Bekijk dan de onderstaande videotour: 

Marjolein Sintenie
ID: 8849

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven