Huis
Tuin
Video

Dit is je kans! Hét Eigen Huis & Tuin-huis staat te koop!

Kun je je ons eigenste Eigen Huis & Tuin-huis nog herinneren dat we in 2015 helemaal van begin tot eind hebben opgeknapt tot prachtige woonboerderij? Nou, die staat momenteel te koop. Dus heb je daar altijd al willen wonen? Dit is je kans!

We hebben in de afgelopen 25 (!) jaar al ontelbaar veel bewoners gelukkig gemaakt door verschillende woonruimtes en natuurlijk tuinen aan te pakken en om te toveren tot iets moois. Maar in 2015 besloten we ons eigen huis te kopen en dit van begin tot eind he-le-maal op te knappen.

eigen huis en tuin huis

We kochten een groot huis met een behoorlijke tuin in het Gelderse Zoelen. Het huis én de tuin was erg verouderd en moesten dan ook flink aangepakt worden. Een behoorlijke klus waar ons klusteam precies 10 maanden de tijd voor kreeg, wat je uiteindelijk natuurlijk op de voet hebt kunnen volgen op tv.

Iedere week zag je in ons tv-programma hoe de verouderde boerderij stap voor stap werd omgetoverd tot een waar paleisje. Zo zie je hierboven het -al zeggen we het zelf- prachtige eindresultaat van de woonkamer. Benieuwd naar de verbouwing van de badkamer en slaapkamer? Dat kun je hier en hier bekijken.

Is dit jouw droomhuis? Je kunt het nu kopen!

Zie je jezelf wel wonen in dit huis? Of wil je stiekem gewoon even verder gluren in dit prachthuis? Neem dan een kijkje op Funda waar het pareltje te koop staat voor een vraagprijs van €485.000.

eigen huis en tuin huis
eigen huis en tuin huis
eigen huis en tuin huis

Meer droomhuizen én droomtuinen zien? Dat kan!

Fotocredits
Foto’s: Funda

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3710

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven