Huis
Tuin
Video

Hotspots in Kopenhagen: deze 3 interieurwinkels mag je niet overslaan

Als interieurliefhebber mag een bezoekje aan Kopenhagen niet op je bucketlist ontbreken. Het ene winkeltje maakt je nog hebberiger dan de ander en elk restaurant ziet eruit om door een ringetje te halen. Ben jij van plan een bezoekje te brengen aan de Deense hoofdstad? Deze drie hotspots in Kopenhagen doen je interieurhart sneller kloppen.

Dora

In het charmante Værnedamsvej vind je op de hoek interieurwinkel Dora: een schattig zaakje boordevol vintage finds, Deens design en andere bijzondere vondsten. Zo'n zeven jaar geleden openden moeder en dochter Frida en Sara hun winkel en nog steeds gaan ze dagelijks op zoek naar de mooiste schatten op het gebied van interieur. 

 Adres:
Værnedamsvej 6

Paper Collective

Als je een stijlvolle, minimalitische poster zoekt: dan moet je bij onze Scandinavische bovenburen zijn. Paper Collective is een klein winkeltje, verscholen in een van de zijstraatjes naast de grote winkelstraat. Het leuke is: als je een poster koopt, steun je ook goede doelen en liefdadigheidsinstellingen.

Adres:
Kompagnistræde 29

SIRIN

Dol op mooie koffietafelboeken? Sla dan zeker het inspirerende SIRIN niet over. Verder vind je hier ook mooie woonaccessoires van kleine designers uit Denemarken, stijlvolle kunst, parfum en leuke cadeautjes.

Adres:
Gammel Kongevej 103

Tekst en fotografie: Lotte Wullems

ID: 2742

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven