Huis
Tuin
Video

Een huis bouwen in slechts 7 uur voor maar 22.000 euro?! Met dit bouwpakket kan het!

Geloof het of niet, maar deze huizen zijn eigenlijk nog sneller gebouwd dan het duurt om ze in te richten. Dit uitklapbare huis is namelijk in nog geen 7 uur (zelf!) in elkaar te zetten. En ook niet vervelend, ze kosten slechts (vanaf) €22.000. En de tijd en het geld dat je overhoudt? Stop dat maar gewoon in het inrichten van je woning!

Mocht je denken dat zo’n snel te bouwen huis echt niet stevig kan zijn, dan heb je het mis. Het bouwwerk van de M.A.Di huizen is zelfs zo ontworpen dat het echt wel tegen een stootje kan. Sterker nog, de huizen moeten zelfs aardbevingen aankunnen!

pop up huis

7 uur tijd en 3 man, meer heb je niet nodig

Het geniale brein achter dit mooie ontwerp is de Italiaanse Renato Vidal. Hij heeft er bij de M.A.Di homes niet alleen voor gezorgd dat de huizen makkelijk en snel in elkaar te zetten zijn, ook heeft hij ervoor gezorgd dat je voor deze huizen geen fundering nodig hebt. Op deze manier ben je niet afhankelijk van de omgeving en ondergrond. Wel zit je -vooral in Nederland- natuurlijk wel nog met het aanvragen van vergunningen en dergelijke. Heb je dat allemaal rond en wil je aan de slag? Vraag dan even wat extra hulp, want met 3 man kun je het huis in 7 uur bouwen.

madi home

Het huis is overigens verplaatsbaar. Dus wil je verhuizen naar een andere plek, dan kun je gewoon je huis meenemen.

Verschillende maten

Net als wanneer je een bankstel of keuken aanschaft kun je ook bij het kopen van dit zelf te bouwen huis kiezen tussen verschillende modellen, variërend met oppervlaktes van 27m² tot 84m². Alle huizen zijn gemaakt van CLT (kruislaaghout) en beschikt over twee verdiepingen met een keuken, eetkamer en badkamer op de begane grond en één of meerdere slaapkamers op de eerste verdieping. De totale prijs van de huizen liggen tussen de €22.000 en €67.000, afhankelijk van het model en het oppervlakte dat je kiest.

tiny house

Als een pakketje thuis bezorgd

Goed, stel je hebt zo’n huis besteld... wat dan? Dan komt misschien nog wel het grappigste én handigste aan dit hele verhaal: je krijgt je huis in een pakket van 1,5 meter bij 6 meter thuis bezorgd.

Waar koop ik dit?

Is het enige wat je nu nog kan denken: 'Ik wil het nu! Waar koop ik dit?!' Dan moet je hier zijn om zo'n huis te bestellen. 

Fotocredits
Foto’s: M.A.Di Home

Tekst
Marjolein Sintenie

Bron: RTL Woonmagazine

ID: 3304

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven