Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij… het knusse en warme huis van Tatjana (@tatjanas_world_)

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week bezoekt Evelyn Struik het té leuke huis van interieurstyliste & lifestyle blogger Tatjana! (@tatjanas_world_)

Een passie

Tatjana woont samen met haar man Hans, hun zoontje Adam en hun drie katten in een heerlijk huis in Noord-Holland. Naast haar eigen onderneming werkt Tatjana als shop manager in een interieurwinkel, hier houdt ze zich bezig met de styling en het managen van de social media. Deze baan is op haar op het lijf geschreven want interieur is haar grootste passie!

Binnenkijken bij… het toffe huis van Scarlet en Joyce (@ikvrouwvanjou)
Binnenkijken

Liefde voor interieur

Haar liefde voor interieur deelt Tatjana al jaren via haar Instagram account waar ze inmiddels meer dan honderdduizend interieurliefhebbers dagelijks inspireert met haar content. Maar het stopt niet bij een post op Instagram, ook op haar blog biedt ze eindeloos veel inspiratie in de vorm van DIY’s, interieurtrends en leuke artikelen.

Een warme en knusse stijl

Tatjana omschrijft haar stijl als warm, aards en knus. Ze is gek op wereldse accenten en heeft in huis veel reissouvenirs en handgemaakte items uit verre landen staan. De neutrale, aardse tinten overheersen in haar kleurenpalet en deze combineert ze voornamelijk met groen. Deze kleur laat ze vooral terugkomen in de vorm van planten, dit geeft haar huis een natuurlijke look! 

Tijd voor verandering

Regelmatig gooit ze haar interieur om en gaat ze op zoek naar nieuwe combinaties en opstellingen. Op deze manier blijft ze mensen inspireren en hoopt ze dat iedereen net als zij: van een huis, een thuis maakt!

Fotocredits:

Tatjanas_world_

Daphne van Kaam
ID: 10360

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven