Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij… het gezellige kersthuis van Judith

Evelyn gaat langs bij het knusse kersthuis van Judith in Meppel. Elk jaar past Judith de kerstversiering aan op haar interieur en dat ziet er ontzettend gezellig uit. Vanaf november is Judiths huis al helemaal in de kerstsferen en dit jaar is het thema ‘wildlife met brons en goudtinten'!

Een wisselend interieur

Judith houdt van verandering en regelmatig gooit zij haar hele interieur om. Soms wisselt ze haar interieur zelfs al bij een nieuw seizoen. Haar huis is dus eigenlijk nooit voor een lange tijd hetzelfde. Ook de kerstversiering is net als haar interieur elk jaar weer anders!

Binnenkijken bij… een inspirerende woonboot waar Oost en West samenkomt
Binnenkijken

Wildlife

In de eetkamer heeft Judith panterprintbehang op de muur en zo kwam ze op het idee om voor kerst dit jaar het thema wildlife te kiezen. De boom heeft ze dan ook versierd met leeuwen- en tijgerkerstballen. Waar de meeste mensen alleen de woonkamer versieren met kerst, pakt Judith het hele huis mee! De woonkamer, eetkamer, keuken en zelfs de slaapkamer zijn bij Judith thuis helemaal in dit kerstthema aangekleed.

Het geheim van een succesvol kersthuis

Boven de eettafel heeft Judith verschillende sterren en sneeuwballen opgehangen. Door ze op verschillende hoogtes en dieptes te hangen creëert ze het speelse effect waar ze zo dol op is. Ook bij het dekken van de kersttafel leeft Judith zich helemaal uit en weet ze als geen ander hoe je met mooie, rustige kleuren een geweldige kersttafel dekt. Het geheim van Judith haar kersthuis? Ze werkt met rustige tinten waardoor, ondanks de vele kerstaccessoires, het interieur niet te druk wordt en ze dus lekker lang kan genieten van haar kersthuis!

Fotocredits:

Judith Huls

Daphne van Kaam
ID: 9861

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven