Huis
Tuin
Video

Zo zien de kubuswoningen in Rotterdam er vanbinnen uit

De meeste Nederlanders kennen de bekende woningen in het centrum van Rotterdam wel: de kubuswoningen. Meer dan dertig jaar geleden werden ze ontworpen door Piet Blom. Heb jij je ook wel eens afgevraagd hoe het mogelijk is om in zo’n huis te wonen?

Stylingbureau Pronkt Styling richtte één van de kubuswoningen in.

Hal

Bij binnenkomst in deze kubuswoning zie je gelijk dat er goed gebruik is gemaakt van de architectuur. Het grote struikelpunt van een woning zonder rechte muren, is natuurlijk het plaatsen van kasten voor opbergruimte. Daar is zoals je ziet een handige oplossing voor gevonden.

Woonkamer

Ook het zitgedeelte van de kubuswoning is slim ingericht. Vanaf de hoekbank heb je een goed uitzicht over de andere woningen. Door de vorm van het huis, lijkt de kamer erg ruimtelijk.

Overloop

Deze trap ziet er wel heel bijzonder uit. Het witte uiterlijk van de muren, vloeren en trap zorgt ervoor dat het huis er tot op de dag van vandaag modern uitziet.

Slaapkamer

Ook in de slaapkamers zijn de muren niet allemaal even recht. Door de bijzondere vormen is er veel ruimte voor grote ramen. Daardoor is de lichtinval perfect!

Zou jij wel eens willen overnachten in een kubuswoning?
Dat kan

Fotocredits
Headerfoto: Adrien Milcent – Unsplash 
Artikelfoto’s: Pronkt Styling 

Christa Koeyvoets
ID: 7936

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven