Huis
Tuin
Video

Netflixtip: 'Amazing Interiors' laat je binnenkijken in de meest waanzinnige huizen

Heb je een beetje genoeg van alle perfect gestylde ‘Instagrammable’ huizen die je continu voorbij ziet komen op social media en mag het allemaal wat spannender? Zet je telefoon dan maar uit en schakel de tv in op de nieuwe Netflix serie ‘Amazing Interiors’. Hierin neem je namelijk een kijkje in een aantal op z’n zachtst gezegd ‘bijzondere' huizen.

Binnenkijken in andermans huis vinden we heerlijk om te doen. Dat doen we hier bij RTL Woonmagazine natuurlijk zelf al heel vaak, maar in het nieuwe Netflix programma Amazing Interiors krijg je een wel héél bijzonder kijkje in verschillende huizen. 

Van de buitenkant zien de huizen in dit programma er doodgewoon uit. Misschien een tikkie saai of ongezellig zelfs. Denk aan een flat van op elkaar gestapelde zeecontainers met wat bakstenen en ramen er op geplakt. Maar niets is minder waar. Zodra je binnenstapt lijk je in een compleet andere wereld te treden. 

Van een compleet circushuis tot een gigantisch aquarium waar je nog in kunt duiken ook. En van een ogenschijnlijk uit elkaar vallende (van oorsprong Nederlandse) olieboot die in werkelijkheid een prachtige woonboot blijkt te worden tot een huis dat voor 95% uit gerecycled materiaal bestaat.

Stuk voor stuk zijn ze bijzonder. Of je ze ook daadwerkelijk mooi vindt, dat is vaak weer een ander verhaal, maar de passie waarmee de huiseigenaren deze huizen vaak eigenhandig hebben gebouwd is hoe dan ook prachtig om te zien. 

Amazing Interiors
Amazing Interiors bestaat uit 12 afleveringen van ongeveer een half uurtje. In elke aflevering kijk je binnen bij drie huizen: één huis waarbij je van begin tot eind wordt meegenomen in het bouwproces en twee rondleidingen in bijzondere huizen die al voltooid zijn.

 

Headerfoto: Netflix
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2839

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven