Huis
Tuin
Video

Romantisch nachtje weg? 5 originele slaapplekjes middenin de natuur

Niets is soms fijner dan even met z’n tweetjes er tussen uit te gaan, naar een plek waar jullie helemaal tot rust kunnen komen. Maar wist je dat je hiervoor helemaal niet zo ver weg hoeft en dat er in ons eigen land ontzettend veel mooie slaapplekken zijn te vinden? Wij hebben 5 originele én romantische accommodaties alvast voor je op een rijtje gezet!

1. Tiny house op de Veluwe

Wil je een keer ervaren hoe het is om op een paar vierkante meter te wonen? Op de Veluwe vind je superleuke tiny houses waar je dat kan uitproberen! Omdat de huisjes zo klein zijn, zie je elkaar natuurlijk wel constant, dus is het echt een romantisch nachtje weg. Verder staan de huisjes middenin het bos, dus hou je van een boswandeling? Dan is dit perfect voor jou! 

Boeken of meer informatie? Dat kan via deze website.

2. Duinhotel in Zoutelande

Als je meer van het strand houdt, dan zou je ook kunnen kiezen voor dit duinhotel in Zoutelande. Het lijkt hierbij net alsof je in een duin slaapt en de kamers hebben een chique uitstraling. Op deze manier zit je wel middenin de natuur, maar hoef je niet zelf het ontbijt klaar te maken. Heerlijk toch?

Lijkt dit je wel wat? Je kunt een kamer reserveren via deze website.

3. Kamperen in een sterrentent

Toch liever back to basic? Kamperen is dan natuurlijk altijd leuk, maar deze tent heeft wel nét dat extraatje. Je kunt hier namelijk 's nachts naar de sterren boven je kijken door het doorzichtige tentdoek! De tent staat middenin de weilanden in Drenthe en is al helemaal ingericht. Je hoeft alleen maar je slaapzak, kussen en persoonlijke spullen mee te nemen.  

Je kan deze tent reserveren via deze website!

4. TinyLoftBoat op de Loosdrechtse Plassen

Deze accomodatie lijkt een beetje op een tiny house, maar in plaats van een huis, is het een boot! De boot ligt in de Loosdrechtse Plassen en je kunt je zelfs door een schipper laten rondvaren. Wil je dat liever zelf doen? Dan is er een mogelijkheid om een cursus te doen en mag je met z'n tweetjes de wal verlaten! Daarnaast zijn er onbewoonde eilandjes in de plas waar je naar toe kunt varen en zelfs op mag slapen.

Hier kun je deze leuke boot reserveren. 

5. Koekoeksnest in de bossen van Drenthe

Ook deze slaapplek ligt in Drenthe, maar dit keer in de bossen.  Dit houten hutje lijkt op een koekoeksnest en ziet er heel knus uit! Het huisje is omringd door prachtige natuur en het is echt een plek waar je heerlijk samen tot rust kunt komen. 

Op deze website kan je het koekoeksnest reserveren.

Fotocredits

Headerfoto: Droomparken
Foto 1+2: Origineel overnachten
Foto 3+4: Duinhotel Tien Torens
Foto 5+6: Origineel overnachten
Foto 7+8: Orgineel overnachten
Foto 9+10: Camping Diever

Alieke van Rijn
ID: 9859

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven