Huis
Tuin
Video

In deze 5 hotels kun je overnachten in een capsule (zelfs in Nederland!)

Bouwde je vroeger hutten om er vervolgens lekker knus in te zitten? Dan vind je ook dit geweldig: capsulehotels. Bij deze hotels waan je jezelf in een futuristische cabine en bij sommige capsulehotels lijkt het zelfs alsof je in de ruimte bent beland. Klinkt als een origineel nachtje slapen toch? Wij geven je inspiratie.

1. The Capsule Hotel -Sri Lanka

In dit capsulehotel in Sri Lanka slaap je in een kabine die letterlijk op een ruimteschip lijkt. Privacy nodig? Dan kun je de kabine gewoon sluiten.

2. Nine hours Shinjuku-North -Tokyo

Dit populaire capsulehotel ligt in Japan, waar de capsulehotels oorspronkelijk  vandaan komen. Je hoeft je hier geen zorgen te maken om iemand die de airco veel te hard of zacht zet, want in de capsule heb je lekker je eigen airco en verwarming.

3. Sapa Capsule Hotel - Vietnam

Terwijl je je bij dit hotel in de capsule in een futuristiche sfeer bevindt, is dit totaal anders als je de cabine uitkomt. Het hotel ligt op een heuvel en geeft een prachtig uitzicht over de stad en de bergen van Sapa.

4. CityHub Amsterdam

Zoek je het liever wat dichterbij huis? Dat kan! Want ook in Amsterdam bestaan capsulehotels.

5. Hotel YOTELAIR Amsterdam Schiphol Transit

Nog een optie in eigen land: Hotel YOTELAIR Amsterdam Schiphol Transit. Ideaal als je vroeg of laat moet vliegen, of als je gewoon wil ervaren hoe het is om in een futuristische kabine te slapen. 

Julia Dilissen
ID: 8847

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven