Huis
Tuin
Video

Wauw! Je kunt in een Airbnb in het Louvre slapen

Op zoek naar een écht bijzondere slaapplek? Stop dan maar met zoeken, want wij hebben ‘m gevonden. Airbnb verhuurt namelijk tijdelijk een slaapplek in het wereldberoemde Louvre museum in Parijs. Wauw.

Denk je aan het Louvre, dan denk je waarschijnlijk als eerste aan Mona Lisa en alle andere prachtige kunstwerken die het museum tentoonstelt. Maar aan een slaapplek. Tot voor kort niet. Maar nu we weten dat het kan willen we het!

Airbnb

Airbnb is natuurlijk een ideale uitkomst om je huis te verhuren of om een kamer of huis te huren wanneer je niet in een hotel wil slapen. Maar Airbnb blijkt ook een fantastische uitkomst te zijn wanneer je écht bijzonder wil slapen. Geregeld verzorgt Airbnb zelf namelijk ook voor speciale tijdelijke accomodaties. Van hijskranen tot boomhutten en van skiliften tot… het Louvre in Parijs!

Slapen in het Louvre

Omdat het Musée du Louvre 30 jaar bestaat heeft het museum samen met Airbnb een bijzondere ervaring bedacht: slapen in het Louvre museum.

Winnen

Of je hier dan de hoofdprijs voor moet betalen? Nee, maar je moet wel een geluksvogel zijn. De overnachting met Mona Lisa is niet te reserveren, maar alleen te winnen.

Feeling lucky?

Zie jij het wel zitten om onder de glinsterende, glazen piramide te slapen in je eigen mini-piramide? Dan kun je meedoen via deze link. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens invullen en vertellen waarom jij deze overnachting wil winnen.

Marjolein Sintenie
ID: 8169

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven