Huis
Tuin
Video

Buitenkansje: Gordon laat zijn nieuwe huis zien én verloot een overnachting bij hem thuis

Ben jij fan van Gordon? Of heb je gewoon altijd al in een celebrity appartement willen overnachten? Dit is je kans! Gordon geeft je niet alleen kijkje in zijn woning, maar verloot ook nog eens een overnachting bij hem thuis!

Gordon Heuckeroth is ontzettend trots op zijn gloednieuwe Amsterdamse appartement dat hij zelf rijkelijk heeft gedecoreerd. Hij is er zelfs zó trots op dat hij op Instagram een uitgebreide fotobinnenkijker plaatst én aankondigt dat hij graag twee personen uitnodigt voor een slaapfeestje. 

Binnenkijken bij Gordon Heuckeroth

De stijl van Huize Heuckeroth? Lekker over de top, precies zoals je van hem verwacht. Denk aan kroonluchters in elk vertrek (zelfs in de gang), een kunstwerk in de vorm van een dollarbiljet boven het toilet en héél veel goud

Hij geeft een kleine tour in tien foto’s die hij vandaag op Instagram plaatste. Swipe naar rechts om alle foto’s te bekijken: 

Slaapfeestje

Gordon maakt in het onderschrift van de foto bekend dat twee fans kans maken om het huis ook in het echt te komen bekijken. Onder zijn volgers verloot hij namelijk een overnachting in zijn huis, ínclusief een ontbijt bij zijn eigen koffiezaak Blushing en een diner bij the Burgerroom. Hij schrijft: “Tag de personen waarvan jij denkt dat diegene dat helemaal te gek zal vinden om te verblijven in dit waanzinnige appartement in Amsterdam recht tegenover het Van Gogh Museum!”

Maandag 26 augustus kiest Gordon een -naar eigen zeggen- willekeurige winnaar. “Wie weet zie ik je snel en maak ik je wakker?”, aldus de presentator.

Marjolein Sintenie
ID: 9113

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven