Huis
Tuin
Video

Dit is dus de populairste Airbnb ter wereld en wij zijn fan!

Als je op vakantie in een betaalbare maar fijne plek wilt slapen, dan grijp je al snel naar Airbnb. Tussen de duizenden slaapplekken van de service zitten een heleboel pareltjes. Toch is er één de absolute favoriet.

De populairste Airbnb is geen luxe villa met zwembad, of een gigantisch appartement. Het is eigenlijk een heel simpel, klein hutje in de bossen van Californië!

Paddenstoelhuisje

De plaats van overnachting is een schattig huisje in de bossen, waardoor het wel wat wegheeft van een paddenstoel. Hij heeft namelijk een schattig, koepelvormig dakje. In het dak zitten ramen waardoor je de hele dag door naar de prachtige natuur kunt kijken. Dat kan makkelijk want de paddenstoel is omringd door bomen en dieren.

Natuurlijk vertrek

De Airbnb is gelegen midden in het beroemde bos Nisene Marks State Park in Aptos, Californië. Hier kun je vogels spotten, wandelen door de bossen of gewoon even lekker tot rust komen. Daarnaast is er ook nog een zandstrandje in de buurt waar je lekker kunt zonnen.

Populaire hut

Ondanks dat de zogenaamde ‘Mushroom Dome Cabin’ maar 10 vierkante meter groot is en een behoorlijk gedateerd interieur heeft, is hij dus wel ongekend populair. Het vakantievertrek heeft meer dan 1300 reviews waarvan bijna iedereen 5 sterren geeft. Als je ook in dit hutje wilt slapen, moet je er snel bij zijn. Hij is namelijk al tot oktober helemaal volgeboekt.

Julia van Rijn
ID: 8344

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven