Huis
Tuin
Video

Deze prachtige huizen bouw je in slechts 7 uur (en kosten maar 22.000 euro)

Het komt niet vaak voor dat je langer bezig bent met het inrichten van je woning dan met het bouwen ervan. Maar bij deze waanzinnig toffe huizen is dat dus wel het geval. Deze uitklapbare huizen zijn namelijk in minder dan 7 uur in elkaar te zetten, én… kosten slechts (vanaf) €22.000. Kun je de tijd én het geld dat je hiermee bespaart mooi stoppen in het inrichten van je woning.

Een huis dat zo snel in elkaar te zetten is? ‘Dat kan haast niet stevig zijn’, horen we je al denken. Dus wel! Het bouwwerk van de M.A.Di huizen is zelfs zo ontworpen dat het echt wel tegen een stootje kan. Sterker nog, de huizen zijn zelfs bestand tegen aardbevingen!

Wat heb je nodig? 7 uur tijd en 3 man
De Italiaanse Renato Vidal is het brein achter het geniale ontwerp van de M.A.Di home. De huizen die hij creëerde zijn niet alleen makkelijk en snel in elkaar te zetten, je hebt er ook nog eens geen fundering voor nodig waardoor je niet afhankelijk bent van de omgeving. De woningen zijn in minder dan zeven uur op te zetten met slechts drie man.

En extra fijn: het huis is te verplaatsen. Zo kun je dus gewoon je huis meenemen als je gaat verhuizen! 

Verschillende formaten
Alsof je winkelt voor een bankstel is ook dit huis te koop in verschillende modellen, variërend met oppervlaktes van 27m² tot 84m². Elk huis is gemaakt van CLT (kruislaaghout) en heeft twee verdiepingen met een keuken, eetkamer en badkamer op de begane grond en een of meerdere slaapkamer op de eerste verdieping. 

In een pakketje thuis bezorgd
Zie je het wel zitten om in zo’n M.A.Di home te wonen? Dan kost dat je tussen de €22.000 en €67.000 en… misschien nog wel het leukste: je krijgt je nieuwe huis in een pakketje van 1,5 bij 6 meter thuisbezorgd. Precies, je huis wordt thuisbezorgd.

Ben je helemaal om? Dan kun je de uitklapbare huisjes hier bestellen.

Next level: tiny houses
Had je het graag nog kleiner, minimalistischer en mobieler gezien? Bekijk dan hier de mooiste tiny houses van Nederland of neem een kijkje in het mini huisje van Linde en Kjeld.

Foto's: M.A.Di Home
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2952

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven